Tja, je hebt problemen en je hebt PROBLEMEN. Ik heb gelukkig last van het eerste 😉
Mijn probleem is namelijk dat ik niet van de zojuist gebakken overheerlijke bananenchips af kan blijven. Maar dat moet ik wel doen, anders kan ik geen foto meer voor jullie maken! Gelukkig was ik net op tijd, maar ik weet zeker dat ik na het typen van dit recept door de chipjes heen ben…
Ingrediënten:
1 rijpe bakbanaan
zout
chilipoeder
kokosolie om in te bakken
– Snijd de bakbanaan in dunne plakjes van maximaal 2 mm dik.
–Â Verhit de kokosolie in een ruime koekenpan op een middelhoog tot laag vuur.
– Bak de bananenplakjes ongeveer 3 minuten per kant, tot ze lichtbruin zijn.
– Laat de bananenplakjes uitlekken op een dubbelgevouwen stuk keukenpapier en bestrooi met zout en chilipoeder. Voorzichtig met de chilipoeder!
Probeer er nu maar eens vanaf te blijven 😉