Wat is er herfstiger dan overheerlijke pompoenmuffins?
Om te maken zijn ze echt heel simpel.
Ingrediënten:
5 eieren
200 gram pompoenpuree
50 ml kokosolie, gesmolten
100 gram kokosmeel
1/4 tl zeezout
1 el Silvo koek & speculaas kruiden
3 el ahornsiroop
– Verwarm de oven voor op 200 graden.
– Doe alle ingrediënten bij elkaar in een beslagkom en mixen maar! Tot er een mooi glad beslag ontstaat.
– Verdeel dit beslag over 12 muffinvormpjes (vet deze tevoren even goed in, niet vergeten)
– Bak de muffins in 20 minuten gaar. De baktijd verschilt per oven, dus hou ze vanaf 15 minuten in de gaten!
Pompoenpuree is heel simpel te maken: 200 gram pompoenblokjes met een piepklein beetje water koken en pureren maar. Eventueel voor het pureren nog even afgieten. Laat de puree wel eerst afkoelen voordat je het verwerkt in de muffins.