Zalmmousse

Ken je dat? Heb je van die lekkere paleo crackers gemaakt, maar wat doe je er dan op?!
Ik heb nu zo’n lekker smeerseltje gemaakt, perfect op een cracker! Maar heel veelzijdig, want je kunt het ook door de salade doen, of in een gehalveerde en uitgeholde komkommer voor een verantwoorde snack. Voor feestdagen is dit ook een aanrader bij de borrel!

Ingrediënten:
200 gram gerookte zalm 
3 gekookte eieren
scheutje olijfolie
snufje versgemalen peper
1 augurk in blokjes (voor garnering)

– Voeg de ingrediënten (behalve de augurk) samen in een keukenmachine met hakmes en maal het tot één geheel. Ik laat het meestal 3 á 4 minuutjes draaien.

– Snijd de augurk in kleine blokjes, hiermee garneer je de mousse.

Variaties:
* Gebruik in plaats van zalm, tonijn uit blik (op water!).

* Bij gebruik van tonijn, kun je er dan ook 1 gekookte rode biet en een klein uitje aan toevoegen. Voor een Antilliaans tintje aan je cracker!

zalmmousse